Het kantoor van De Hypotheek Lounge in Dongen is net buiten het drukke centrum gelegen op de kruising van de Kardinaal van Rossumstraat en de Gerard Majellastraat. Hierdoor is het goed bereikbaar en heeft u geen last van de verkeers drukte.

In de centrale ruimte van ons kantoor staat de spreektafel waar de adviesgesprekken op afspraak plaats vinden. Achterin de ruimte is het kantoor voor de assistent.

De Hypotheek Lounge biedt in Dongen de mogelijkheid om u te informeren over diverse onderwerpen, te weten hypotheken en verzekeringen. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u financieel advies te geven.

Het team van De Hypotheek Lounge in Waalwijk is ervaren, gecertificeerd en weet waar ze het over hebben. In een rustige setting kunt u antwoord krijgen op al uw vragen, en een professioneel advies krijgen waar u mee verder kunt.

Voor een afspraak bij De Hypotheek Lounge in Dongen dient u een afspraak te maken. U kunt dan ook niet binnenlopen zonder afspraak. Wilt u een afspraak inplannen, of meer informatie? Neem contact met ons op.