Home > Huizenbalie


De Hypotheek Lounge en Huizenbalie

Alles over wonen onder één dak

Als je van plan bent een huis te kopen of verkopen, je huis of vakantiewoning te (ver)huren of een verbouwing te financieren, dan komt er veel op je af.
Vragen als; kan ik zelf mijn woning verkopen? Wat is een woning waard? Welke hypotheek past nu bij mij als ik een andere woning wil kopen? Wat kan ik extra bijlenen? Welke verzekeringen heb ik nodig? Met welke wet- en regelgeving heb ik te maken? etc. etc.

De Hypotheek Lounge werkt samen met de Huizenbalie. Hierdoor kunnen wij onze klanten eenvoudig ondersteunen bij de verkoop van uw woning en kunt u via ons uw eigen pakket samenstellen bij Huizenbalie.

Huizenbalie.nl
Huizenbalie maakt de woningmarkt in Nederland transparanter. Op de officiele website van de Huizenbalie vind je informatie over woningaanbod, hypotheken, verzekeringen, kredieten, taxaties, bouwkundige keuringen, notarissen, kadasterinformatie, interieur- en exterieuradvies. Via Huizenbalie zet je je woning eenvoudig en tegen zeer lagen kosten zelf te koop of te huur.

Voor het actuele aanbod van woningen, druk op onderstaande button waardoor u direct wordt doorgeleid naar de website van de Huizenbalie.

Bent u voornemens om uw woning zelf te gaan verkopen dan kunt u onderstaand contactformulier invullen en wij nemen direct contact met u op om u uitgebreid te informeren naar de mogelijkheden.

Uw droomhuis begint bij De Hypotheek Lounge

Contactformulier inzake Huizenbalie.