Het kantoor De Hypotheek Lounge is gevestigd aan de Mathildastraat te Oosterhout. Gelegen aan een goed bereikbare route vanuit alle omliggende woonplaatsen.

Binnen het kantoor zijn 1 spreekkamers en adviesruimte die optimale privacy bieden aan onze klanten. Achter in het kantoor is de cursus ruimte van waaruit maandelijks onze cursus huis kopen word georganiseerd.

De Hypotheek Lounge biedt in Oosterhout de mogelijkheid om u te informeren over diverse onderwerpen, te weten hypotheken en verzekeringen. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u financieel advies te geven.

Het team van De Hypotheek Lounge in Oosterhout is ervaren, gecertificeerd en weet waar ze het over hebben. In een rustige setting kunt u antwoord krijgen op al uw vragen, en een professioneel advies krijgen waar u mee verder kunt.

Voor een afspraak bij De Hypotheek Lounge in Oosterhout dient u een afspraak te maken. U kunt dan ook niet binnenlopen zonder afspraak. Wilt u een afspraak inplannen, of meer informatie? Neem contact met ons op.