Home > Ons bedrijf > Wie zijn wij


Wie zijn wij

De Hypotheek Lounge is opgericht in 2009. Eigenaar Wino van de Steenoven heeft in dat jaar de keuze gemaakt om als zelfstandig hypotheekspecialist een provinciaal werkende organisatie op te zetten. Met bijna 20 jaar kennis en ervaring in de wereld van hypotheken en/of woningfinanciering nam hij toen het besluit om als zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur van start te gaan.

Inmiddels werken wij vanuit 3 vestigingen verspreid over Noord Brabant en bedienen we onze klanten vanuit deze vestigingen met als hoofdkantoor de vestiging Waalwijk.

Onze 4 kernwaarden staan omschreven bij onze doelstelllingen, te vinden onder het tabblad: Ons bedrijf.

Wij voldoen ruimschoots aan alle vakbekwaamheidseisen en zijn in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen waardoor onze betrouwbaarheid gewaarborgd is.

Iedere mens is uniek en heeft specifieke wensen en kenmerken. Daarom maken wij in samenspraak met onze klant een advies wat naar onze mening het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden en waar rekening is gehouden met uw huidige en toekomstige financiƫle situatie. Hierdoor ontstaat uw persoonlijk hypotheekplan.

Het bijzondere van ons bedrijf is dat wij niet bij een dure regionale- of landelijke franchiseketen behoren. Wij zijn dus echt onafhankelijk en kunnen u daardoor een voordeliger advies en bemiddelingstarief aanbieden. Wij werken tegen vooraf opgegeven advieskosten en doen alles voor dat ene bedrag. Aan de bank betaalt u dus geen extra afsluitprovisie. Duidelijkheid noemen wij dat.

Wij noemen dit het nieuwe werken. Bij het nieuwe werken behoort ook dat wij onze advieswerkzaamheden op iedere gewenste locatie kunnen laten plaatsvinden. Dit kan zijn vanuit onze kantoren in Waalwijk, Oosterhout of Dongen maar desgewenst ook bij u thuis of op welke locatie dan ook.

Dit alles doen wij met bijzondere openingstijden omdat wij voor iedereen bereikbaar willen zijn en zonder dat er iemand vrij hoeft te nemen. Onze kantoren zijn daarom op werkdagen geopend van 9 tot 9 (avonduren op afspraak) en op zaterdag van 10 tot 5.

Buiten deze tijden zijn wij uiteraard ook bereikbaar via telefoon, WhatsApp en desgewenst via webcam.

Van links naar rechts:
Wino van de Steenoven, Marlies Harten

Elke werkdag geopend
van 9:00 tot 17:00 en avonduren op afspraak

Telefonische bereikbaardheid: op werkdagen 9:00 tot 17:00 en zaterdagen van 10:00 tot 17:00.

Voldoende parkeergelegenheid

Heeft u een vraag? Stel deze via het onderstaande contactformulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ons Team

Wino van de Steenoven
Directeur en Erkend Hypotheekadviseur

Marlies Harten
Assistent Hypotheken

Anna Szaforz
Assistent

Onze klanten
beoordelen ons met een 7,7