Wooninspiraties is een programma over wonen en leven voor iedere RTL kijker! Of je nu student, alleenstaand, een gezin met of zonder kinderen bent, of langer thuis wil blijven wonen zoals vele ouderen onder ons. Elke week neemt Wooninspiratie u mee in de uitzending voor de nieuwste en leukste wooninspiraties.

De rode draad

In iedere aflevering is een van de bovenstaande doelgroepen te zien, die Wooninspiraties volgen bij de zoektocht naar een nieuwe woonkamer, badkamer, slaapkamer of tuin maar daarnaast ook onderwerpen voor een leuk leven. Daarbij krijgen zij ook advies van een specialist op het gebied van wonen en leven. Samen met de presentator/ presentatrice zullen zij wooninspiraties opdoen, door verschillende locaties te bezoeken waar zij verschillende stijlen kunnen ontdekken. Aan het einde van iedere uitzending laat Wooninspiraties zien waardoor zij geïnspireerd zijn geraakt en waar hun keuze op is gevallen.

Wensenlijst

Het gezin, stel, alleenstaande of student zal naast dat ze in de uitzending als rode draad gevolgd worden ook een extra wensenlijst aankondigen met artikelen voor de woning of specifieke ruimte of andere onderwerpen voor een leuk leven. De tweede verslaggever van Wooninspiraties zal hiernaar op zoek gaan middels reportages op locatie bij bedrijven.

De Hypotheek Lounge

Bij het kopen van een huis hoort natuurlijk ook een hypotheek. Daarom zal De Hypotheek Lounge ook te zien zijn in een van de afleveringen.
Wij zullen te zien zijn in de aflevering van zondag 8 maart 2020, om 08:30.
Lukt het je niet om deze aflevering te bekijken? Dan heb je nog een kans op zaterdag 14 maart 2020 om 13:00 of 9 augustus 2020 om 08:30.