Zoekt u een goed bereikbare hypotheekadviseur in Dongen? Het kantoor van De Hypotheek Lounge in Dongen is net buiten het drukke centrum gelegen op de kruising van de Kardinaal van Rossumstraat en de Gerard Majellastraat. Hierdoor is het goed bereikbaar en heeft u geen last van de verkeersdrukte. Kom dus snel langs voor meer informatie over uw hypotheek op ons kantoor in Dongen. Parkeren is gratis.

Uw deskundige hypotheekadviseur in Dongen

In de centrale ruimte van ons kantoor staat de spreektafel waar de adviesgesprekken met de hypotheekadviseur op afspraak in Dongen plaats vinden. Achterin de ruimte is het kantoor voor de assistent. De Hypotheek Lounge biedt in Dongen de mogelijkheid om u te informeren over diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld uw hypotheek of verzekeringen die u af wilt sluiten. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u financieel advies te geven.

Een ervaren team

Het team van De Hypotheek Lounge in Dongen is ervaren, gecertificeerd en is uitermate deskundig. De hypotheekadviseur in Dongen neemt alle tijd voor u. In een rustige setting kunt u antwoord krijgen op al uw vragen omtrent bijvoorbeeld uw hypotheek of als u een woning wilt kopen of verkopen in Waalwijk of omgeving. U krijgt altijd professioneel advies waar u mee verder kunt.

Maak snel een afspraak

Voor een afspraak bij met de hypotheekadviseur van De Hypotheek Lounge in Dongen dient u een even te bellen. U kunt dan helaas niet binnenlopen zonder afspraak. Woont u in (de omgeving van) Dongen en wilt u een afspraak inplannen? Of wilt u graag eerst meer informatie? Belt u ons kantoor in Dongen dan op 0162 – 722 922. We staan u graag te woord!