Voor een persoonlijk en helder financieel advies kunt u prima aankloppen bij De Hypotheek Lounge. We zijn een deskundige hypotheekspecialist. We behoren niet tot een dure regionale- of landelijke franchiseketen. We zijn dus écht onafhankelijk. Hierdoor kunnen we onze adviezen voordeliger aanbieden en hebben we ook een uiterst scherp bemiddelingstarief.

Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies

Voor onafhankelijk financieel advies kunt u terecht bij De Hypotheek Lounge. Onze adviseurs inventariseren samen met u uw financiële positie, uw doelstelling en eventuele risicobereidheid. Maar ook kunnen we uw bestaande voorzieningen bekijken en een passend advies geven voor welke uitkeringen u nu en in de toekomst eventueel in aanmerking komt. We kunnen u daarnaast ook uitgebreid informeren en adviseren over verschillende verzekeringen. Voor woon- reis-, auto- of rechtsbijstandverzekeringen kunt u ook bij ons terecht.

Hypotheek advies

Ieder (hypotheek)advies van ons sluit aan bij uw persoonlijke situatie aan de hand van de door u verstrekte informatie. Alle informatie die wij van u ontvangen wordt gecontroleerd. Dit kan zijn door kopieën van bepaalde documenten, maar ook door uw keuzes kenbaar te maken in voorbeeldsituaties. Op basis van relevante gegevens, kenmerken, wensen en behoeften geven wij vervolgens een passend advies op maat. Alle mogelijkheden worden cijfermatig uitgewerkt door klantspecifieke berekeningen te maken, gebaseerd op uw individuele gegevens. Hierbij bekijken we niet alleen uw huidige situatie, maar we kijken samen met u ook goed naar de toekomst!

We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek

Wilt u graag een gesprek met een adviseur plannen om samen uw gewenste woonlasten, risico, toekomstperspectief en –plannen op een rij te zetten? Bel dan naar 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk, 0162 – 722 922 voor ons kantoor in Dongen en 0416 – 20 50 30 voor onze kantoren in Spang-Capelle en Kaatsheuvel. Maak vandaag nog een afspraak met ons voor een helder financieel advies!

Hoe heeft de klant het financieel hypotheek advies zelf ervaren?

Lees hier van een van onze reviews:

We wilden een andere woning aankopen en hadden hiervoor hypotheekadvies nodig. Contact gehad met meerdere adviseurs, zowel persoonlijk als online. Al gauw kregen we een goed gevoel bij Wino van de Steenoven en team van De Hypotheek Lounge in Waalwijk. Kort samengevat omdat 1. Wino een goed toegankelijk vast aanspreekpunt is met de mogelijkheid hem persoonlijk te bezoeken (het blijft toch complexe materie) en 2. Wino over veel ervaring beschikt en daarom mogelijkheden zag en vertrouwen gaf in onze complexe situatie. Onze situatie is niet standaard, wij zijn een koppel met inkomen uit een zelfstandige onderneming die slechts 1 jaar geleden is gestart. Bij veel adviseurs/banken bleek dit zeer lastig. De huidige regels zijn streng waardoor ondernemingsjaarcijfers van de afgelopen 3 jaren verplicht zijn. Na veel werk en doorzetten van Wino vond hij een oplossing via een gespecialiseerd onafhankelijk financieel adviesbureau die enkele banken heeft overtuigd een hypotheek te verstrekken.

Leon & Paula Hertogs