• Snel en betrouwbaar advies
  • Actuele rentestanden
  • Volledige ontzorging tijdens de verkoop

Wilt u uw huis verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Wij van De Hypotheek Lounge helpen u graag bij dit proces. Wij zijn een regionale hypotheekadviseur met een uitstekende kennis van de regionale woningmarkt. Wij bieden u een totaalpakket aan, waarbij u volledig wordt ontzorgd als u uw huis wilt verkopen in de regio Dongen en/of Waalwijk. Wij rekenen een vaste lage prijs er géén courtage of kosten achteraf, wel zo fijn!

 

Volledige ontzorging als u uw huis gaat verkopen

Als u uw huis gaat verkopen in de regio Dongen en/of Waalwijk dan bieden wij u ons totaalpakket aan. U krijgt dan een professionele plaatsing op de website van Funda. Daarnaast krijgt u alle benodigdheden die ervoor nodig zijn om uw huis zo mogelijk te verkopen, zoals:

 

  • Een 2D-tekening van uw woning
  • Een professionele en overtuigende tekst
  • Professionele foto’s
  • Een ‘Te Koop bord’ met ledverlichting

Uitgebreide service

Als u uw huis gaat verkopen, delen wij uw woning ook op onze social mediakanalen. En wij nemen persoonlijk de bezichtigingen voor onze rekening. Hierdoor wordt het verkopen van uw huis in de regio Dongen en/of Waalwijk compleet door ons verzorgd. U kunt er zeker van zijn dat het verkopen van uw huis op een professionele en betrouwbare manier gebeurt. Wij zijn een onafhankelijke hypotheekspecialist met een uitstekende kennis van de regionale woningmarkt.

Geen verborgen kosten

We behoren niet tot een dure regionale- of landelijke franchiseketen. We zijn dus écht onafhankelijk. Hierdoor kunnen we onze adviezen voordeliger aanbieden en hebben we ook een uiterst scherp bemiddelingstarief als u uw huis wilt gaan verkopen. U weet van tevoren dus precies wat het verkopen van uw huis in de regio Dongen en/of Waalwijk u gaat kosten. En uiteraard helpen we u graag met het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor uw nieuwe woning. Ook voor de benodigde verzekeringen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Neem contact op met onze adviseurs

Wilt u binnenkort uw huis gaan verkopen in de regio Dongen en/of Waalwijk? Bel ons dan snel op via 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk en 0162 – 722 922 voor ons kantoor in Dongen. We leggen u graag onze werkwijze uit!

Bekijk ook eens:

Hypotheek aanvragen | Hypotheek verhogen | Kosten hypotheek