• Snel en betrouwbaar advies
  • Actuele rentestanden
  • Volledige ontzorging tijdens de verkoop

Door uw bestaande hypotheek te verhogen, kunt u geld vrijmaken voor bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwe keuken. De Hypotheek Lounge denkt graag met u mee van oriëntatie tot het afsluiten van de nieuwe hypotheek. We zijn een deskundige hypotheekspecialist. We behoren niet tot een dure regionale- of landelijke franchiseketen. Hierdoor kunnen we onze adviezen voordeliger aanbieden en hebben we ook een uiterst scherp bemiddelingstarief.

De mogelijkheden om uw hypotheek te verhogen

De voordelen van uw hypotheek verhogen zijn dat u extra geld heeft voor een voor een verbouwing of verbetering van uw huis. Bovendien is hypotheekrenteaftrek mogelijk. Een hypotheek verhogen kan op verschillende manieren. U kunt uw hypotheek oversluiten, uw hypotheek onderhands verhogen (als u destijds niet uw maximale hypotheekbedrag hebt geleend) of een tweede hypotheek nemen. Dit laatste kan als u overwaarde heeft op uw huis. Onze deskundige hypotheekadviseurs leggen u graag alles uit omtrent de mogelijkheden om uw hypotheek te verhogen.

Het juiste advies

Tegenwoordig is uw hypotheek verhogen meestal de voordeligste manier om een verbouwing of verbetering van uw woning te financieren. De hypotheekrente in momenteel een stuk lager dan de rente van een persoonlijke lening. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar is als u het geld gebruikt om verbeteringen aan uw woning aan te brengen. Maak snel een afsprak via 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk, 0162 – 211 551 voor ons kantoor in Dongen en 0416 – 205 030 voor onze kantoren in Spang-Capelle en Kaatsheuvel. We kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden. Tot ziens bij De Hypotheek Lounge!

Bekijk ook eens:

Kosten hypotheek | Laagste hypotheekrente | Makelaar dongen