Hypotheek vragen; wat kan De Hypotheek Lounge voor u betekenen?

Home / Hypotheken / Hypotheek vragen; wat kan De Hypotheek Lounge voor u betekenen?

Wilt u een lening voor uw woning? In dit artikel gaan wij dieper in op wat De Hypotheek Lounge voor u kan betekenen. Niet alleen bij het aanvragen van een lening voor een nieuwe woning, maar ook bij het aanvragen van een nieuwe lening omdat uw rentevastperiode is afgelopen. Wat kost onze dienstverlening en waarop moet u allemaal letten? Op al deze vragen geven we graag een helder antwoord!             

Veelvoorkomende hypotheek vragen


Bij het aanvragen van een hypotheek komen veel zaken kijken. Onder andere de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen, maar ook de bijbehorende rentes zie niet bij iedere bank en verzekeraar hetzelfde zijn. Daarnaast kan u de lening op verschillende manieren terugbetalen en is het soms verstandig om een verzekering te nemen bij uw lening. De Hypotheek Lounge is een financiële dienstverlener en kan op veel gebieden ondersteuning bieden.

 

Stap 1: wat is uw persoonlijke situatie?


We beginnen altijd met het bekijken van uw persoonlijke situatie, alleen dan kunnen we namelijk een goed financieel advies geven. Hier stellen we vaak in een kenningsmakingsgesprek de volgende vragen:

  • Wat weet u al over mogelijke financiële oplossingen? Heeft u al meer ervaring?

  • Wat wilt u en wat kunt u betalen?

  • Hoeveel zekerheid wilt u en hoeveel risico kunt en wilt u nemen?


Belangrijk is dat we tijdens het kenningsmakingsgesprek uw persoonlijke situatie en de haalbaarheid in kaart brengen, maar ook duidelijkheid geven over onze kosten. We maken graag met u een heldere planning en verzamelen samen alle benodigde documenten. Zodra we al deze documenten in handen hebben, kunnen we deze samen met u doorlopen, controleren en bespreken.

 

Stap 2: welke financiële oplossing past bij uw situatie?


Als we uw persoonlijke situatie in kaart hebben gebracht en al uw wensen en behoeften hebben besproken, kunnen we starten met het analyseren van dit klantbeeld. Hieruit ontstaat uiteindelijk een financiële oplossing, die volledig bij u past. Hierbij is rekening gehouden met alle bescheiden en lichten we graag aan u ons advies toe. Daarnaast brengen we alle denkbare scenario’s in beeld en kunnen we samen een keuze maken voor een passende hypotheek en eventuele verzekeringen.

 

Stap 3: welke aanbieder heeft de beste financiële oplossing?


Tijdens deze stap gaan we op zoek naar de beste financiële oplossing, die het beste aansluit bij uw situatie en wensen. Om een geschikt aanbod te vinden, vergelijkt De Hypotheek Lounge een groot aantal hypotheken (banken) en verzekeringen. Zo krijgt u uiteindelijk het meest voordelige product.

 

Stap 4: het verzorgen van de juiste contracten


Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt, kan De Hypotheek Lounge ervoor zorgen dat u de juiste contracten in handen krijgt. Hierbij horen de aanvraag van de hypotheekofferte en eventuele verzekeringen. Maar ook het definitief afsluiten en regelen van de verzekeringen. Wanneer de bank akkoord is, ontvangt u uiteindelijk een definitieve offerte. Hierna kunnen we aan de slag met het regelen van de schadeverzekeringen en het overhandigen van de originele stukken, om uiteindelijk langs de notaris te gaan.

 

Stap 5: het onderhoud


Een contract loopt vaak lang door, na het afsluiten van een hypotheek of specifieke verzekeringen, kan uw persoonlijke situatie tussentijds altijd veranderen. Het is belangrijk dat u ook tijdens de looptijd van het contract wordt ondersteund en wordt voorzien van de juiste informatie en eventuele wijzigingen. Naast de wettelijke verplichtingen die De Hypotheek Lounge heeft, kunnen wij ook andere activiteiten voor u verrichten. Onder andere het regelmatig controleren of uw huidige hypotheek en verzekeringen nog bij u passen. Daarnaast vergelijken we regelmatig nieuwe producten die wellicht beter bij uw persoonlijke situatie passen. Zo weet u dat u er niet alleen voor staat!

 

De kosten


De gemiddelde kosten voor een persoonlijk advies liggen rond de €1500,-. Dit is de gemiddelde prijs en is dus niet specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wanneer je een advies krijgt dat gericht is op het afsluiten van een lening en/of verzekering, zijn de kosten gemiddeld €950,-. Het is belangrijk om van te voren altijd goede afspraken te maken met uw financiële dienstverlener, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De Hypotheek Lounge brengt geen extra kosten in rekening voor verzekeringen zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid in combinatie met een hypotheekaanvraag. Bij inkomen uit een eigen bedrijf geldt een opslag van €250,-. Bent u al klant bij ons? Dan ontvang je nu tijdelijk €500,- korting!

Benieuwd wat De Hypotheek Lounge voor jou kan betekenen tijdens de aanvraag van een hypotheek of het afsluiten van verzekeringen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in een van onze kantoren in Waalwijk, Dongen, Tilburg of Oosterhout.

 

Deel dit bericht

Bel ons nu!