De Hypotheek Lounge biedt alle hypotheken aan en heeft alle geldverstrekkers in huis. Gezien er een groot verschil is tussen hypotheken, en de daarbij behorende voor- en nadelen, leggen wij u graag uit wat iedere hypotheek inhoudt en waar u rekening mee dient te houden zodra u een van deze hypotheek af wilt sluiten.

Stappenplan De Hypotheek Lounge

Bij De Hypotheek Lounge kunt u terecht voor al het nodige advies omtrent uw hypotheek. Zo kunt u bij ons uw hypotheek berekenen en een hypotheek check doen. Op basis hiervan kunnen wij een advies uitbrengen. Na afloop van de eerste afspraak weet u in grote lijnen wat er mogelijk is en nadat alle documenten zijn ontvangen kunnen wij een advies op maat leveren. Dit doen we middels een presentatie, waarin u te horen krijgt wat er mogelijk is en welke risico’s er afgedekt kunnen worden. Vervolgens worden de offertes bij de bank aangevraagd. Op het moment dat wij van hen goedkeuring hebben, kunt u naar de notaris. Voor u het weet, staat u met de sleutel voor uw nieuwe huis.

Annuïteitenhypotheek

Bij een annuïteitenhypotheek lost u gedurende de looptijd uw hypothecaire geldlening volledig af. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente en aflossing. De verhouding tussen de rente en aflossing verandert bij een annuïteitenhypotheek wel elke maand doordat de hoofdsom gedurende de looptijd daalt. In het begin betaalt u in verhouding meer rente. Naarmate de looptijd van uw hypotheeklening verstrijkt, betaalt u meer aan aflossing. De bruto lasten bij een annuïteitenhypotheek zijn gedurende de looptijd gelijk. De netto maandlast loopt iedere maand op.

Lees meer...

 

Lineaire hypotheek

Bij een lineaire hypotheek lost u gedurende de looptijd uw hypothecaire geldlening volledig af. Elke maand betaalt u een bedrag dat bestaat uit rente en aflossing. De hoogte van het gedeelte aan rente in de maandlast neemt elke maand af. De aflossing is een vast bedrag zodat de hoofdsom gedurende de economische looptijd daalt. In het begin betaalt u in verhouding meer rente.

 

Lees meer...

 

Aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek lost u gedurende de looptijd van uw hypothecaire geldlening niets af. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente. De bruto lasten bij een aflossingsvrije hypotheek zijn gedurende de looptijd gelijk. U lost de hypotheek af bij verkoop van de woning door de verkoopopbrengst of uit eigen middelen. Deze hypotheekvorm kan in sommige gevallen worden meegenomen vanuit een oude hypotheek. Een nieuwe aflossingsvrije hypotheek afsluiten is niet meer mogelijk.

Lees meer...

 

Bankspaarhypotheek

Bij een bankspaarhypotheek lost u gedurende de looptijd van uw hypothecaire geldlening niets af. Tijdens de looptijd spaart u elke maand een bedrag om aan het einde van de looptijd in één keer de volledige hypotheek af te lossen. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente en een spaarbedrag. Deze hypotheekvorm kan in sommige gevallen worden meegenomen vanuit een oude hypotheek. Een nieuwe bankspaarhypotheek afsluiten is niet meer mogelijk.

Lees meer...

 

Beleggingshypotheek

Een beleggingshypotheek is vaak een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een effectendepot. Bij een beleggingshypotheek lost u gedurende de looptijd van uw hypothecaire geldlening niets af. Tijdens de looptijd belegt u elke maand een bedrag om aan het einde van de looptijd in één keer de hypotheek (deels) af te lossen. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente en een inleg. Deze hypotheekvorm kan in sommige gevallen worden meegenomen vanuit een oude hypotheek. Een nieuwe beleggingshypotheek afsluiten is niet meer mogelijk.

 

Lees meer...

 

Levenhypotheek

Een levenhypotheek is vaak een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een levensverzekering (polis). Bij een levenhypotheek lost u gedurende de looptijd van uw hypothecaire geldlening niets af. Tijdens de looptijd belegt of spaart u elke maand een bedrag om aan het einde van de looptijd in één keer de hypotheek (deels) af te lossen. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente en een inleg. Deze hypotheekvorm kan in sommige gevallen worden meegenomen vanuit een oude hypotheek. Een nieuwe levenhypotheek afsluiten is niet meer mogelijk.

Lees meer...

 

Spaarhypotheek

De spaarhypotheek is een verbeterde versie van de traditionele levenhypotheek. Een spaarhypotheek is vaak een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een levensverzekering (polis). Bij een spaarhypotheek lost u gedurende de looptijd van uw hypothecaire geldlening niets af. Tijdens de looptijd spaart u elke maand een bedrag om aan het einde van de looptijd in één keer de hypotheek volledig af te lossen. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente en een spaarinleg. Deze hypotheekvorm kan in sommige gevallen worden meegenomen vanuit een oude hypotheek. Een nieuwe spaarhypotheek afsluiten is niet meer mogelijk.

 

Lees meer...

 

Wilt u meer informatie over hypotheken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk, 0162 – 722 922 voor ons kantoor in Dongen en 0416 – 20 50 30 voor onze kantoren in Sprang-Capelle en Kaatsheuvel. Het is onze doelstelling om onze klanten te ontzorgen bij het kopen van een huis of het afsluiten van een hypotheek. Ons motto is: u zoekt het huis, wij doen de rest. U krijgt hierbij een uiterst persoonlijke benadering en profiteert van onze uitgebreide kennis en ervaring.