• Snel en betrouwbaar advies
  • Actuele rentestanden
  • Volledige ontzorging tijdens de verkoop

Wilt u een huis kopen of uw huidige woning verkopen en zoekt u een makelaar in de omgeving van Kaatsheuvel? Neem dan contact op met De Hypotheek Lounge. Wij zijn een met een uitstekende kennis van de regionale woningmarkt. Wij begeleiden u graag als u een huis wilt gaan (ver)kopen en een betrouwbare en deskundige makelaar zoekt in de regio Sprang-Capelle, Waalwijk of Drunen zoekt. Ook voor verzekeringen en fiscaal advies kunt u bij ons terecht. Kortom: we bieden een totaalservice.

 

Een deskundige en onafhankelijke makelaar in de regio Kaatsheuvel

De Hypotheek Lounge bestaat sinds 2009 en werd opgezet door toen al uiterst deskundige hypotheekspecialisten. Onze medewerkers voldoen ruimschoots aan alle vakbekwaamheidseisen en we zijn in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen. Maak dus snel een afspraak als u geen dure regionale- of landelijke franchiseketen zoekt maar een regionale makelaar in de omgeving van Sprang-Capelle, Waalwijk of Drunen. Wij zijn onafhankelijk en bieden een voordelig advies aan en scherpe bemiddelingstarieven. Als u een betrouwbare makelaar in de regio Kaatsheuvel zoekt om uw hypotheek bij af te sluiten, dan is De Hypotheek Lounge het antwoord!

Voor een deskundige hulp en advies

Als regionale makelaar beschikken wij over de juiste kennis en het netwerk om uw woning onder de aandacht te brengen juist uw droomwoning te vinden in de omgeving van Sprang-Capelle, Waalwijk of Drunen. Ons doel is een tevreden klant. Hiervoor bieden wij een verregaande totaalservice aan. Mogen wij uw makelaar zijn als u uw huis wilt gaan (ver)kopen in de omgeving van Kaatsheuvel? Komt u anders eerst eens naar een van onze informatieavonden op iedere eerste maandagavond van de maand.

Een makelaar in de regio Kaatsheuvel met een totaalservice

Naast het af- of oversluiten van een hypotheek kunt u bij ons nog voor meer terecht. We zijn u ook graag van dienst met een deskundig onafhankelijk financieel advies. Daarnaast kunt u bij ons ook alle benodigde verzekeringen afsluiten. Zoek dus niet langer als u de meest complete makelaar van de regio Sprang-Capelle, Waalwijk of Drunen zoekt.

Voor meer informatie

Zoekt u een regionale makelaar en wilt u graag een goed en persoonlijk advies over het kopen van een woning of afsluiten van een hypotheek? Belt u ons gerust op via 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk, 0162 – 211 551 voor ons kantoor in Dongen en 0416 – 205 030 voor onze kantoren in Spang-Capelle en Kaatsheuvel.

Bekijk ook eens:

Verwachting hypotheekrente | Huis verkopen | Hypotheek aanvragen