Wie zijn wij

De Hypotheek Lounge

Wino van de Steenoven  heeft in 2009 besloten om als zelfstandig hypotheekspecialist, een provinciaal werkende organisatie op te zetten. Zo ontstond De Hypotheek Lounge. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring, in de wereld van hypotheken en woningfinanciering, ging Wino van de Steenoven van start als zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur.

De Hypotheek Lounge voldoet ruimschoots aan alle vakbekwaamheidseisen en is in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen, hierdoor wordt onze betrouwbaarheid gewaarborgd. We vinden het enorm belangrijk om in samenspraak met onze klant een passend advies op te stellen. Ieder mens is namelijk uniek en heeft specifieke wensen en kenmerken. Hierdoor ontstaat er een persoonlijk hypotheekplan/advies op basis van persoonlijke wensen en omstandigheden, maar waar ook rekening wordt gehouden met de huidige en toekomstige financiële situatie.

De kracht van De Hypotheek Lounge zit hem in het feit dat wij niet behoren tot een dure regionale- of landelijke franchiseketen. Dus écht onafhankelijkheid en kunnen we onze adviezen voordeliger aanbieden en hebben we ook een scherp bemiddelingstarief. Daarnaast is duidelijkheid erg belangrijk, we werken tegen een vooraf opgegeven tarief en doen alles voor dat ene bedrag. Geen verrassingen achteraf en aan de bank betaal je geen provisie.

Inmiddels heeft De Hypotheek Lounge 3 vestigingen, verspreid door heel Noord-Brabant. Onze kantoren in Waalwijk, Tilburg en Dongen hebben unieke openingstijden, aangezien we voor iedereen bereikbaar willen zijn, zonder dat u een vrije dag moet nemen. Op werkdagen zijn we van 09:00 tot 22:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Voor het maken van afspraken in de avonduren, vragen we wel eerst even telefonisch contact op te nemen.

Ons Team

Maak kennis met de gezichten achter De Hypotheek Lounge

Wino van de Steenoven

Wino van de Steenoven

Directeur en Erkend Hypotheekadviseur
Marlies Harten

Marlies Harten

Assistent Hypotheken
Anna Szaforz

Anna Szaforz

Assistent