Het kantoor van De Hypotheek Lounge in het centraal station in Tilburg ligt in een klassiek elegant gebouw tegenover een van de snelweg en en vormt een prominent adres in de stad. Het ligt in het centrum van de stad en in de buurt van alle grote voorzieningen.

De Hypotheek Lounge biedt in Tilburg de mogelijkheid om u te informeren over diverse onderwerpen, te weten hypotheken en verzekeringen. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u financieel advies te geven.

Het team van De Hypotheek Lounge in Tilburg is ervaren, gecertificeerd en weet waar ze het over hebben. In een rustige setting kunt u antwoord krijgen op al uw vragen, en een professioneel advies krijgen waar u mee verder kunt.

Voor een afspraak bij De Hypotheek Lounge in Tilburg dient u een afspraak te maken. U kunt dan ook niet binnenlopen zonder afspraak. Wilt u een afspraak inplannen, of meer informatie? Neem contact met ons op.

Afsluiten van een hypotheek in Tilburg

Als u een langdurige lening afsluit voor een woning in Tilburg of omstreken, is het vaak onduidelijk hoeveel geld u kwijt bent aan advies en bemiddeling. De Hypotheek Lounge houdt hier niet van en geeft daarom heldere prijsafspraken. Lees er meer over op de pagina  woningen te koop

Verzekering afsluiten bij adviseur in Tilburg

Bij het afsluiten van een hypotheek rondom Tilburg, kunt u meerdere verzekeringen kiezen. Daarbij moet u denken aan een overlijdensrisicoverzekering of een woonlastenverzekering. Wij geven u graag advies.

Waarom onafhankelijk hypotheekadvies bij ons?

√ Al 20 jaar onafhankelijk hypotheekadvies in Tilburg

√ Geen regionale- of landelijke franchiseketen

√ Vooraf opgegeven tarief en doen alles voor dat ene bedrag

√ Juiste hypotheek kiezen tegen de scherpste rente en voorwaarden

√ Gemakkelijk te bereiken van 09:00 tot 22:00 en ook op zaterdag  10:00 tot 17:00 !

U zoekt een hypotheek voor een huis in Tilburg?

U wilt niet afhankelijk zijn van 1 hypotheekaanbieder. Zoek niet verder, wij bieden hypotheken aan van heel veel aanbieders. We maken een keuze die past bij uw persoonlijke en financiële omstandigheden en wensen.

Naast onafhankelijk advies bieden wij ook antwoord op vragen zoals:

Een afspraak met De Hypotheek Lounge in Tilburg

Na afloop van de eerste afspraak weet u in grote lijnen wat er mogelijk is en nadat alle documenten zijn ontvangen kunnen wij een advies op maat leveren. Dit doen we middels een presentatie, waarin u te horen krijgt wat er mogelijk is en welke risico’s afgedekt kunnen worden. Vervolgens worden de offertes bij de bank aangevraagd. Op het moment dat wij goedkeuring hebben van hen kunt u naar de notaris. Voor u het weet, staat u met uw sleutel voor uw nieuwe huis.

1. Als starter op de woningmarkt in Tilburg

Tijdens een gesprek kijken we naar de juiste hypotheek voor u. De startershypotheek voor kopers die op zoek zijn naar een eerste woning.

2. Als ondernemer op zoek naar een hypotheek

Wij geven u financieel advies op maat. Voor zowel verzekeringen als hypotheken. Lees hier alvast welke soorten hypotheken u kan afsluiten.

3. Wilt u een hypotheek oversluiten?