• Snel en betrouwbaar advies
  • Actuele rentestanden
  • Volledige ontzorging tijdens de verkoop

Wat is de verwachting voor de hypotheekrente? Of wat doet de rente op dit moment? De rente op hypotheekleningen met een korte én lange looptijd blijft voorlopig waarschijnlijk stabiel. Bij De Hypotheek Lounge weet u binnen een paar minuten welke hypotheekrente het meest gunstig voor u is. Toch mooi meegenomen, en zo berekend!

Verwachting variabele en langlopende hypotheekrente

Over uw hypotheek betaalt u rente: de hypotheekrente. De variabele hypotheekrentes zijn vaak gekoppeld aan marktrentes met een korte looptijd, zoals de Euribor. Deze marktrentes zijn al heel lang zeer laag. De ontwikkeling van de lange hypotheekrentetarieven hangt in sterke mate samen met hoe de rentes op staatsleningen zich ontwikkelen en hoeveel renteopslag Nederlandse financiële instellingen betalen als ze geld lenen op de kapitaalmarkt. Deze rentes zijn de afgelopen maanden gedaald. Het kan daarom zeer lonend zijn om nu bijvoorbeeld uw hypotheek over te sluiten. Wil u alles weten over de verwachte hypotheekrentes? Op onze website kunt u de meest actuele rentes terugvinden in ons overzicht met hypotheekrentes. Wij hebben een handig overzicht voor u gemaakt om de hypotheekrente vergelijken. Onze experts vertellen in een persoonlijk adviesgesprek graag wat zij voorspellen voor de kortlopende en langlopende rentes.

Voor meer advies

Wilt u meer weten over verwachting voor de hypotheekrente en wat dit betekent voor uw persoonlijke situatie en mogelijkheden? Laat onze adviseur uw situatie bekijken en berekenen en vervolgens uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. Bel ons snel voor een afspraak via 0416 – 744 744 voor ons kantoor in Waalwijk, 0162 – 211 551 voor ons kantoor in Dongen en 0416 – 205 030 voor onze kantoren in Spang-Capelle en Kaatsheuvel.

Bekijk ook eens:

Huis verkopen | Hypotheek aanvragen | Hypotheek verhogen